Wednesday, May 4, 2011



Gratisan Musik


A.P.R.I.L

oohaiyo.....!!!!
Sape main April Fool memang nak kene bakor ngan aku...
huh...
Sejarahnye pasti anda semua tahu, tak kire mane2 versi asasnya tetap menghina..

FULL STOP

Dalam bulan April I noticed many things happened throughout the month..
Minggu Setiausaha??
Heh.. pun yea.. Tapi aku takde kene mengena or kaitan..

Prince William & Kate Meddilton wedding, lagi takde kaitan ngan aku..
Any way semoga perkahwinan mereka kekal.. Dah tak larat nak dengar orang bercerai-berai..

Shoot..
April adalah bulan kelahiran AKU, Fadhil Razi, Aleen, Amira, Didi, Yugi dan My big Bro Apit...
Chukkaeo...
For me, birthday is not only getting present and cakes..
(even itu yg aku tunggu2 hehe..)

For me, its about how many people remember me..
I don't mind if they have to set reminder of my birthday on their phone..
Or reminded by the FB.
Cuz, i'm doing the same..

Getting wishes and prayer from others make me 'terharu'
Besides, this is the time for me to say hey, to 'long no see friends'
nak masej hari2 mayb dorg pn busy + credit  abis + xde topik pn nk sembang..
At least once a year kite bertegur juga..
tolonglah di masa hadapan takkan terjadi aku je yang tau bday aku bile..
sedih amat..

Lagu birthday.. please nyanyi..

Party??
never going to happen even in the future..
LOL

just nak Birthday mcm apit..
ade 1 tahun tu, mak wat pulut kuning and ustaz yang ajar kiteorang ngaji bace doa 
(doa ape aku tak tau) hehe..

Pejam celik umur dah meningkat..
Ape perubahan yang aku nak buat pun aku tak tau
Mungkin sebab banyak azam yang dah tergendala + lingkup
adoii..

HAPPY BIRTHDAY TO ALL PEOPLE WHO WERE BORN IN APRIL~
gambar hiasan semata-mata

Blog Archive

About Me

always annoy the others. i'm enjoy doing various things but obsess only to one kind of things. hold tight my Principe.